Vejen frem

Det er et eller andets skyld…

Det er helt klart nogens skyld, at dit liv ikke tog den retning du havde tænkt. Dine forældre, børnene, eks’en, vennerne, kollegerne, naboen, postbuddet, hunden… Nogen er skyld i at dit liv blev som det blev. 

Der er afgjort noget’s skyld, at dit liv ikke tog den retning du havde tænkt. Cyklen der punkterede, telefonen der gik død, toget der var forsinket, lottotallene der aldrig blev udtrukket… Der er afgjort noget der er skyld i at dit liv blev som det blev.  

Det er helt givet din egen skyld, at dit liv ikke tog den retning du havde tænkt. Det du sagde, det du ikke sagde. Det du gjorde, det du ikke gjorde. Chancerne du tog, chancerne du ikke tog… Du er afgjort selv skyld i at dit liv ikke blev som du havde tænkt. 

Det hele er bare ret ligemeget. For der er intet niveau af bebrejdelse, intet niveau af fortrydelse, intet niveau af noget som helst der kan ændre det der er sket. Du kan råbe og skrige, bande og svovle, bebrejde gud og hver mand. 

Alt sammen forgæves. 

For når dagen er omme, er det helt klart dit ansvar at dit liv bliver som du gerne vil have det. Altså fra nu af…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *