Om

Om Vanehviskeren:

96,7 kg. stod der på vægten. Efter at have været overvægtig det meste af mit liv, og have prøvet på at tabe mig næsten lige så længe, var jeg tungere end nogensinde.

Jeg kiggede på lægen; “Hvad ville være den rigtige vægt, for mig?”

“Tjah, med din højde og bygning, ville jeg sige omkring 70 kg. måske lidt mere.”

Jeg tog hjem, fast besluttet på at finde en løsning. Ikke flere diæter, slankekure og motionsprogrammer.  Ikke mere afsavn og elendighed. Jeg ville finde nøglen til den livsstilsændring, alle taler om, men som ingen rigtig giver en forklaring på. Og en ting var jeg sikker på, at det var mine vaner der havde givet mig problemet i første omgang og det var dem der skulle hjælpe mig af med det igen. Så jeg besluttede at lære alt om vaner. Hvordan man får dem, hvornår, hvorfor og ikke mindst, hvordan man slipper af med dem igen.

Lang historie kort, jeg tabte næsten 30 kilo, holdt op med at ryge, og lærte at alt hvad jeg troede jeg vidste om vægttab og rygestop var forkert. For hvor nærliggende det end er, at kigge på maden, motionen, tobakken osv. er det ikke der svaret skal findes. Det er os selv vi skal ændre, så, følger resten helt naturligt med. 

Vanehviskeren handler om at tabe vægt, holde op med at ryge, og i det hele taget håndtere mange af de ting vi går og slås med i det daglige, på en helt anderledes måde.