Vejen frem

Bundet eller…

Vore overbevisninger styrer vores liv i en grad vi ikke engang selv kan overskue omfanget af. Nogle overbevisninger er rigtige for os, og hjælper os. Andre er forkerte, og begrænser os. Nogle har vi selv lagt os til, andre er blevet os påduttet. Men uanset om de er rigtige eller forkerte, gode eller dårlige, så er den effekt de har på vores liv, nærmest skræmmende. 

De er så stærke, at selv et stort, stærkt og intelligent dyr, som en elefant, kan holdes fanget af en eneste forkert overbevisning. En overbevisning der blev den påduttet da den var lille. Nemlig, at det reb der er bundet om dens ene bagben er fastgjort til noget fuldstændigt urokkeligt. 

Prøv at forestille dig, hvor svært det ville være, at binde et dyr der kan rykke træer op med rode, hvis den ellers kunne komme af med den ene overbevisning. Det kan den desværre ikke, og derfor bruger mange elefanter hele livet på at slide og slæbe, i stedet for at boltre sig med de andre elefanter. 

Men vi kan godt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *