Hvad du vejer er ikke et spørgsmål om mad og motion. Derfor er løsningen heller ikke en masse opskrifter eller smarte træningsprogrammer…

Hvis der er noget vi ved om slankekure, så er det, at de ikke virker. Grunden til det er, at de næsten altid handler om hvad vi spiser, og hvor meget vi bevæger os. Men din vægt ikke er et spørgsmål om mad eller motion. Du har jo aldrig været i tvivl om hvad du skal gøre for at tabe dig. Aldrig stået med en plade Marabou i den ene hånd og en broccoli i den anden og tænkt; gad vist…? Eller siddet i sofaen, og kigget på dine løbesko mens du tænkte; mon det var bedre at…?

Nej, for det er slet ikke det, der er problemet. Vi ved godt hvad der skal til for at smide nogle kilo. Problemet er, at få sig selv til at gøre det. 

Mit mentale træningsprogram vender vægtab 180 grader. Normalt begynder man et vægttab med at spise sundere og motionere mere. Mens man krydser fingre for, at de gamle vaner bliver til nye sunde vaner. Hos Vanehviskeren starter du med at arbejde på de nye vaner, så du efterfølgende kan tabe de ekstra kilo, på den måde der giver mest mening for dig. 

Træningsprogrammet indeholder alt hvad du har brug for. Bortset fra motivation, det skal du selv komme med. Det løber over 30 dage og der er emailsupport hele vejen.

For yderligere information om programmet, klik her

Testimonials:

Vægt er et spørgsmål om det billede du har af dig selv. Når du ændrer det billede følger vægten med. Det kan ikke være anderledes.  

“The “self-image” is the key to human personality and human behavior. Change the self-image and you change the personality and the behavier. But more than this. The self-image sets the boundaries of individual accomplishment. It defines what you can and cannot do. Expand the self-image and you expand the area of the possible”.                                                Maxwell Maltz M.D