Vanehviskerens mentale træningsprogram er, ud over at være en helt anden tilgang til vægttab, også en filosofi du kan bruge på mange andre områder af dit liv. Det kan du fordi programmet er sat sammen til at kunne ændre dine vaner, og en meget stor del af livet jo netop består af vaner og overbevisninger. 

Programmet er bygget op omkring fem enkle trin: 

  1. Målet. Du skal vide hvad du vil. 
  2. Accept. Du er nødt til at accepterer, at det ikke er sådan endnu. 
  3. Hvorfor. Der er intet så vigtigt som din grund til at ville det du vil. 
  4. Opmærksomhed. Hold øje med hvad du gør og ikke gør. 
  5. Forventning. Forvent at nå i mål, tro på det, og glæd dig til det. 

Forløbet varer 30 dage. Det gør det fordi det tager lidt tid at ændre vaner, også selv om man gør det indefra. Til gengæld vil du ikke være i tvivl om, at dit liv er ved at ændre sig til det bedre, når forløbet begynder at virke. 

Effekten er meget forskellig fra person til person. Men fælles for alle er en trang til at ændre sine spisevaner og bevæge sig mere. Den trang bruger den enkelte så til at tabe sig på den måde der giver mest mening for vedkommende. 

For at få det meste ud af programmet, er der to ting du skal være opmærksom på, før du går i gang. Det er en mental proces, og det er vigtigt, at du er motiveret af dine egne grunde. Det er også vigtigt at du er klar til at bruge ret meget energi på det i de 30 dage det varer. Til gengæld får du et varigt resultat, i modsætning til almindelige slankekure der aldrig slutter. 

Programmet er under opdatering og vil være tilgængeligt snarest. 

Du kan bestille forløbet eller få svar på eventuelle spørgsmål her eller på e-mail: carsten@vanehviskeren.dk 

“The subconscious mind is the seat of memory and habit. It is controlled and directed by suggestion and whatever suggestions are the most dominant, that is whatever suggestions have been made with the most emphasis and are of the longest standing, become manifest and remain a fixed condition because they have become a fixed state of consciousness. And a fixed state of consciousness is called a habit. Most all of life is made up of habits, desirable and undesirable ones, but only those which react to bring us misery do we classify as undesirable or abnormal”. Gertrude A. Bradford